Wie ben ik

Wat was het moment waarop jij in je leven een goed gesprek met een therapeut nodig had? Die momenten heeft iedereen, je hebt alleen lef nodig om het toe te geven en er ook iets mee te doen.

Mijn moment was op 18 jarige leeftijd. Teleurstelling van de opleiding die ik echt dacht te willen doen, totaal niet weten wat ik dan moest gaan doen met mijn leven en ouders die wel wilden helpen, maar geen idee hadden hoe. Dan ga je zoeken naar hulp. Die keuze was beperkt. 1 Psycholoog, of een groepje. Dat laatste werd het dus echt niet voor mij.

Een paar gesprekken, nieuwe inzichten en steun in de rug verder kon ik zelf een nieuwe keuze maken. Ik wist welke richting ik op wilde, wat ik daarvoor moest doen en dat ik op mezelf mocht vertrouwen.

Concrete antwoorden en oplossingen heb ik niet gekregen. Daarna ben ik dus ook nog regelmatig onderuit gegaan. Maar dat is hoe therapie werkt. Dat is hoe het leven werkt. Er zijn geen kant en klare oplossingen en therapie is werken!

Met inmiddels ruim 17 jaar ervaring als therapeut en gedragswetenschapper in de jeugdzorg mag je van mij verwachten dat ik naast je sta, je steun en de behandeling afstem op jouw vraag.

Wil je meer weten over mijn professionele achtergrond? Bekijk dan mijn  Linked-In pagina