Examenstress-training voor middelbare scholieren

Het is weer examentijd! Tijd om af te ronden, hard te leren of juist niet. Voor veel jongeren op de middelbare school is dit een stressvolle tijd. Ze hebben zich goed voorbereid, of juist niet zo… en nu moet het gebeuren. Dit is het moment waarop je zeker geen last wil hebben van faalangst, planningsproblemen of een gebrek aan motivatie. Wanneer dit wel gebeurt kun je je aanmelden voor de Examentress-training. 

Wat gaan we doen:

  • Tijdens de telefonische intake bespreken we kort waar je tegenaan loopt;
  • We plannen 3 gesprekken voor je examens waarin we bekijken wat jij nodig hebt om je goed voor te bereiden op je examens;
  • We onderzoeken kort waar het probleem ligt om vervolgens vooral met tips en adviezen verder te gaan. 
  • Er wordt onder andere gewerkt met: ontspanningsoefeningen, planningsvaardigheden, leeradviezen  en het vergroten van het inzicht in de problemen en de realiteit.
  • Tijdens de examenperiode kan je tot 3 keer telefonische ondersteuning krijgen in de uitvoering van de tips en adviezen uit de training.

Wat doen we niet:

  • We gaan niet diep in op de achterliggende problemen. Je hebt nu ten slotte maar 1 doel en dat is je examen halen! 

Wat kost het:

De training kost €180,00. Hiervoor krijg je: een telefonische intake, 3 gesprekken van 45 minuten voor je examen en tot 3 telefonische gesprekken van 15 minuten per keer tijdens je examen. 

Hoe meld ik me aan:

Aanmelden kan via het contactformulier op de website. Vermeld in je onderwerp dat je je wil aanmelden voor de Examenstress-training. Je kan ook telefonisch contact opnemen met de praktijk. 

Voor deze training zijn extra avondopenstellingen ingelast, binnen een week heb je daardoor je eerste afspraak. Meld je snel aan, want vol is vol!