Therapie!?

Soms heb je van die dagen dat je liever in je bed blijft liggen. Of dat het kleinste ding je al ontzettend kan irriteren. Eén dag deze gevoelens hebben is niet zo’n probleem. Maar wat nu als die gevoelens de hele week blijven zitten, of als ze regelmatig terug komen...?

Bij Jongerentherapie Barendrecht kun je terecht als je niet lekker in je vel zit en het voor jouw gevoel al te lang duurt. Soms is coaching genoeg, een paar gesprekken en wat handige tips en je kunt weer verder. Als er meer nodig is biedt Jongerentherapie Barendrecht therapie speciaal gericht op jou en wat jou kan helpen.

Jongerentherapie Barendrecht biedt integratieve therapie. Deze therapie vorm bekijkt een probleem vanuit meerdere kanten. Er kunnen verschillende oorzaken voor een probleem zijn en daardoor zijn er ook verschillende manieren van aanpakken. Uiteindelijk gaat het erom om dat wat er bij jou van binnen gebeurd helder te krijgen zodat je meer keuze krijgt in hoe je daarmee om wil gaan. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van elementen uit Acceptance and Commitment Therapy (ACT), EMDR, Mindfulness, Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en allerlei creatieve middelen. De behandeling wordt aangepast op wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel te komen zitten.

Kijk verder op de website voor het aanbod voor jongerenstudenten(jong-) volwassenen en ouders.